SEGRE

ESNOTICIA

Funeral a Rubí del nen vinculat a Llimiana

Van anar-hi l’alcalde i veïns del Pallars

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Unes mil persones van assistir ahir, a la parròquia de Sant Pere de Rubí, al funeral de Xavier Martínez Mompart, un nen de només 3 anys vinculat a Llimiana, i el seu besoncle, que van morir en l’acte atropellats per la furgoneta, a les Rambles. La família paterna del petit fa més de quaranta anys que passa una gran part de l’estiu i molts caps de setmana a Llimiana, on té casa. El seu oncle era Francisco López Rodríguez, de 57 anys.

L’alcalde de Llimiana, Josep Terré, i mig centenar de veïns d’aquesta localitat del Pallars van anar al sepeli. Per part del Govern, van assistir el conseller de Presidència, Jordi Turull; el conseller de Justícia, Carles Mundó, i el delegat del Govern a Barcelona, Miguel Ángel Escobar, a més de l’alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, i el tinent d’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni. La plaça del Doctor Guardiet, davant de la parròquia, es va omplir d’amics, veïns i coneguts. El rector va anunciar també que el 20 de setembre s’oficiarà una missa pels dos morts.

D’altra banda, 8 dels 48 ferits que continuaven hospitalitzats ahir per l’atac de Barcelona es trobaven en estat crític.

tracking