SEGRE

Cambrils retira les ofrenes ciutadanes dipositades davant del Club Nàutic

L’actuació l’ha coordinat el personal tècnic del Museu d’Història i de l’Arxiu Municipal de Cambrils i s’ha dut a terme amb el màxim respecte i sensibilitat

Tècnics recollint les ofrenes dipositades davant del Club Nàutic

Cambrils retira les ofrenes ciutadanes dipositades davant del Club NàuticAjuntament de Cambrils

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els operaris de Cambrils han retirat aquest dimarts totes les ofrenes que els ciutadans havien dipositat davant del Club Nàutic en senyal de respecte i dol per les víctimes dels atemptats del municipi i de Barcelona, informa el consistori.

L’actuació, amb el màxim respecte i sensibilitat, l’ha coordinat el personal tècnic del Museu d’Història i de l’Arxiu Municipal de Cambrils, seguint uns criteris bàsics de documentació i selecció.

El material s’ha distribuït en caixes diferents per als objectes, que es custodiaran al Museu, i els documents escrits, que es conservaran a l’Arxiu Municipal.

El memorial estava format per diversos objectes, documents, ofrenes florals i espelmes que s’havien anat acumulant al lloc de manera espontània. D’altra banda, el Llibre de Condolences virtual del web de l’Ajuntament segueix obert i recollint missatges de solidaritat.

Aquestes manifestacions s’afegeixen a les de Llibre de Condolences que es va obrir a la Sala de Plens la setmana passada i a les nombroses mostres de tristesa rebudes per altres mitjans.

A més, divendres passat, un ple municipal extraordinari va acordar instal·lar un element simbòlic a la zona del port en record a les víctimes.

tracking