SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Un gos detecta un possible rastre dels joves desapareguts a prop de Susqueda

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Submarinistes de la Guàrdia Civil, els Mossos i els Bombers rastrejaran una superfície de 150 metres del pantà de Susqueda on un gos especialitzat en entorns aquàtics va detectar ahir un possible rastre. En paral·lel, conjuntament amb els ajuntaments de Susqueda i Osor, organitzaran una batuda a peu amb “coneixedors de la zona”.

Les tasques de recerca es van centrar ahir tant a l’interior del pantà com per terra i hi van participar dos vehicles dels Bombers, el grup caní de recerca, el grup d’actuacions especials (Grae) i el Grae subaquàtic, a banda de la unitat subaquàtica, de muntanya, canina i una patrulla de seguretat ciutadana dels Mossos d’Esquadra.

Un motorista que va estar d’excursió al pantà de Susqueda va assegurar que dissabte a la tarda va trobar el caiac de la parella de joves desapareguda, que estava semienfonsat, amb tres grans pedres a dins i punxat. Otto Heller, un jove veí de Santa Cristina d’Aro, va dir que havia vist un objecte que flotava al costat de l’embarcador, que al final era un caiac. “Vam veure que hi havia tres o quatre pedres; les vam treure i vam veure que estava punxat; el vam deixar i vam seguir banyant-nos i no li vam donar cap importància”, va assegurar.

tracking