SEGRE

SOCIETAT TRIBUNALS

Busquen una mare a Màlaga després de fugir amb les dos filles

La dona havia d’entregar les menors a l’exmarit a finals del mes de juliol

Imatge de la façana dels Jutjats d’Archidona (Màlaga).

Imatge de la façana dels Jutjats d’Archidona (Màlaga).EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La jutge del Jutjat d’Instrucció d’Archidona (Màlaga) ha acordat ordre de Detenció i Presentació al Jutjat d’una mare de 41 anys i veïna de la localitat com a presumpta autora d’un delicte de sostracció de menors, al quedar il·localitzable i en lloc desconegut amb les seues dos filles, de set i cinc anys.

La dona havia presentat una denúncia per violència masclista contra la seua exparella al maig i la magistrada va acordar una ordre de protecció per a ella a petició del fiscal.

El pare dels seus dos fills proposa a a Juana Rivas la custòdia compartida dels nens a Itàlia

La dona, juntament amb les seues dos filles, està il·localitzable des de finals del mes de juliol, data en la qual les menors havien d’haver estat lliurades a l’exmarit, que va presentar una denúncia contra l’exdona davant de l’esmentat jutjat, segons han confirmat des del TSJ d’Andalusia. Segons el diari Málaga Hoy, la dona va contreure matrimoni amb un ciutadà grec, amb el qual va tenir les dos nenes. Segons sembla, la parella es va separar i en els últims temps no es veia la dona pel municipi, cosa que no va estranyar els veïns, ja que la seua parella passava llargues temporades fora treballant. Per la seua part, l’alcaldessa

d’Archidona

, Mercedes Montero, va informar que la dona “no ha anat a l’ajuntament a demanar assessorament a través del Centre Municipal d’Informació a la Dona, ni cap tipus d’ajuda, si és que la necessitava”.

La dona havia presentat una denúncia per violència masclista al maig i la jutge va acordar una ordre de protecció per a ella a petició del fiscal. La denúncia per violència de gènere es continua instruint i el mateix dia de la presentació la jutge va escoltar la dona, l’exparella i diversos testimonis, després de la qual cosa va acordar l’ordre de protecció.

D’altra banda, Francesco Arcuri, el pare dels dos fills de Juana Rivas, la mare de Maracena (Granada) que va estar més d’un mes il·localitzable després de no entregar els menors al progenitor, cosa que ja va fer dilluns passat, ha proposat a l’exparella la custòdia compartida a Itàlia, on resideix amb els nens, “un cop resolgui” els seus problemes amb la justícia espanyola. Així ho va indicar el despatx Sariego Abogados, que s’ha fet càrrec de la representació legal d’Arcuri a Espanya. Paral·lelament, el Jutjat d’Instrucció número 2 de Granada va citar a declarar per dimarts vinent Juana Rivas sobre els presumptes delictes pels quals se la investiga, un de sostracció de menors i un altre de desobediència a la justícia.

tracking