SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Els bombers desmunten el dispositiu de Susqueda

Al finalitzar el novè dia de recerca

Imatge de les tasques de recerca al pantà de Susqueda.

Imatge de les tasques de recerca al pantà de Susqueda.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cos de bombers de la Generalitat va decidir ahir desmantellar per falta d’indicis el dispositiu que van muntar al pantà de Susqueda després de finalitzar sense èxit el novè dia de recerca de la parella del Maresme desapareguda des del passat 24 d’agost. En aquest sentit, s’han posat a disposició dels Mossos d’Esquadra per desplaçar-se fins al lloc quan l’hi demanin. Els equips d’emergència van pentinar ahir un tram de set quilòmetres per terra i aigua, mentre que un helicòpter que va arribar ahir per sobrevolar la zona.

L’objectiu era delimitar en trams d’un quilòmetre els set on se centra la recerca, just a la zona on un dels gossos va detectar rastre dels joves.

Fins a Susqueda es van desplaçar vuit dotacions dels bombers, entre les quals es troben unitats del Grup de Reforç d’Actuacions Especials (GRAE), especialistes en submarinisme i muntanya. Els Mossos també tenen destinades diverses dotacions especialitzades com les canines o de seguretat ciutadana.

Durant aquests dies també han participat voluntaris i efectius de la Guàrdia Civil. Els Mossos mantenen obertes diverses línies d’investigació sobre la desaparició.

tracking