SEGRE

ESNOTICIA

Fractura interna a CSQP al negar-se Coscubiela a repartir el temps del grup en el debat

Lluís Rabell.

Lluís Rabell.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els diputats de Catalunya Sí que es Pot van mostrar ahir les tensions internes en diversos moments del ple durant la tramitació i el debat de la llei del referèndum que va culminar amb alguns diputats plantant el president del grup, Lluís Rabell, durant la seua intervenció en el debat de les esmenes a la norma.

Van ser els diputats Albano Dante Fachin, Joan Giner, Àngels Martínez Castells, i també Joan Josep Nuet després que el portaveu parlamentari del grup, Joan Coscubiela, es negués a repartir el temps d’intervenció del grup tal com va demanar Giner a la presidenta del Parlament, Carme Forcadell.

Als passadissos de la cambra catalana, Fachin va explicar que malgrat la pluralitat del grup havien acordat abstenir-se en la votació de la llei del referèndum, però que “expressarien aquesta pluralitat” en la intervenció dividint el temps.

De fet, la distància entre els diputats d’esquerres va quedar patent quan Giner va encapçalar la minoria de Podem que va defensar votar a la llei del referèndum en el consell ciutadà.

tracking