SEGRE

BREXIT PROTESTA

Londres surt al carrer per demanar continuar a la UE

Asseguren que la majoria dels britànics rebutja el Brexit || Demà es vota anul·lar l’acta amb la qual van entrar a la CEE

Imatge de la manifestació ahir a Londres per demanar la permanència a la Unió Europea.

Imatge de la manifestació ahir a Londres per demanar la permanència a la Unió Europea.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Milers de persones es van manifestar ahir a Londres a favor de la permanència del Regne Unit a la Unió Europea, en vigílies que el Parlament britànic voti el projecte de llei que eliminarà la supremacia de les normes comunitàries després del Brexit. Els participants, entre els quals hi havia molts membres del Partit Liberal Demòcrata, van enarborar la bandera blava amb estrelles grogues de la UE durant la marxa des de Hyde Park fins a la seu del Parlament.

La manifestació va ser convocada pel nou moviment Marxa Popular per Europa, sota el lema “Unir-se, repensar-s’ho i rebutjar el Brexit”. A la seua pàgina web, aquesta organització assegura que l’opinió pública del Regne Unit està ara majoritàriament en contra de la sortida de la UE i insta el Govern britànic a prendre l’opció de quedar-se dins del bloc comunitari.

La marxa es produeix en vigílies que demà els comuns votin per primera vegada el projecte de llei de la Gran Derogació, que anul·larà l’Acta de Comunitats Europees del 1972, amb la qual el Regne Unit va accedir a la llavors Comunitat Econòmica Europea (CEE), i traslladarà al mateix temps les lleis de la UE a la legislació britànica.

tracking