SEGRE

Acordonen l'entorn de la Sagrada Família per una falsa alarma

Han activat l'operatiu antiterrorista per una furgoneta sospitosa

Imatge del dispositiu policial.

Els Mossos acordonen l'entorn de la Sagrada Família en una operació antiterrorista.Twitter

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra han acordonat aquesta nit la zona de l’entorn del temple de la Sagrada Família de Barcelona en el marc d’un "operatiu antiterrorista", segons han informat a Twitter amb el següent missatge: "En el marc de l’operatiu antiterrorista fem comprovacions en l’entorn de la Sagrada Família. Hem acordonat la zona. Seguiu indicacions agents".

De moment, les línies 2 i 5 del metro de Barcelona no s’aturen a l’estació de Sagrada Família, segons informa en un tuit el servei d’Emergències de la Generalitat de Catalunya, que recomana seguir una ruta alternativa si es vol anar a aquesta zona. Segons han informat diverses persones a través donis xarxes socials, l’icònic temple projectat per Antoni Gaudí ha estat desallotjat, igual com comerços situats en el seu entorn. La Guàrdia Urbana també col·labora al dispositiu per tallar la circulació als carrers de la zona. Al llarg del dia també hi ha hagut dolas en diversos accessos a la ciutat comtal a causa dels controls de la policia autonòmica.

ACTUALITZACIÓ 21:35 h. Segons última informació dels Mossos d'Esquadra, es tracta d'una falsa alarma i no hi ha hagut detinguts. Una furgoneta amb dos ocupants als voltants del temple ha provocat el desallotjament de la zona.

Informacions.

tracking