SEGRE

SUCCESSOS ASSASSINAT

Mor apunyalat un agent de policia a València i l’atacant és abatut

L’operatiu policial investigava la troballa d’un tors humà en una maleta || Els agents sospitaven que l’agressor era l’autor d’aquest macabre assassinat

Imatge de la policia treballant ahir al lloc on va ser assassinat l’agent.

Imatge de la policia treballant ahir al lloc on va ser assassinat l’agent.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un agent de la Unitat d’Homicidis de la Prefectura Superior de Policia de València va morir ahir dimarts apunyalat a l’intentar identificar un home –que va ser abatut– durant una intervenció policial al barri de Russafa, on aquest dilluns a la nit es va trobar una maleta de plàstic que contenia un tors humà.

Fonts de la Policia van informar que el succés es va produir cap a les dos del migdia, quan el grup d’Homicidis, en el marc de la investigació oberta arran de la troballa de les restes humanes, es va dirigir al número 77 del carrer Sueca, molt proper a l’avinguda Peris i Valero, on es va trobar la bossa.

Quan entraven al portal, va baixar un home que van provar d’identificar i, “sense dir res”, aquest va treure un ganivet i va agredir un dels agents.

Per repel·lir l’agressió, els altres policies li van disparar. Les fonts van indicar que, de moment, no poden determinar si l’agressor que va morir pels trets de la policia estava relacionat amb la troballa de les restes humanes. Però, segons va publicar el diari valencià Levante, seria sospitós de l’anomenat crim de la maleta.

Fins al lloc dels fets es va desplaçar una unitat del Servei d’Atenció Mèdica Urgent (SAMU), que va practicar una maniobra de reanimació cardiopulmonar avançada a l’agent ferit per arma blanca, de 51 anys, però no va respondre.

Els sanitaris van confirmar així mateix la mort de l’home que els agents havien abatut, segons van assenyalar fonts del Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU). La zona va ser acordonada i un furgó policial impedia ahir visualitzar o accedir al lloc en el qual van tenir lloc els fets. D’altra banda, a les xarxes socials, tant la Policia com la Guàrdia Civil van expressar les seues condolences per la mort d’aquest agent.

Segons va informar el mateix diari, la matinada de dilluns a dimarts un agent va trobar una maleta abandonada que li va resultar sospitosa. Quan la va obrir, el policia va trobar-hi restes d’un cos humà que continuen sense identificar. A la maleta no hi havia cap documentació. El cos estava mutilat, sense braços, ni cap, ni cames, i presentava diverses ganivetades.

tracking