SEGRE

1-O

Puigdemont al Govern central: "Que no subestimin la força del poble de Catalunya"

Puigdemont al Govern central:

Puigdemont al Govern central: "Que no subestimin la força del poble de Catalunya"EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha advertit avui el Govern i l’Estat que "no subestimin la força del poble de Catalunya" en la seua ferma determinació de decidir el seu futur polític, i ha criticat el seu "comportament antidemocràtic" que "confisca llibertats".

Puigdemont ha mostrat avui el seu suport als alcaldes investigats per la Fiscalia per donar suport al referèndum de l’1 d’octubre, que ha estat suspès pel Tribunal Constitucional, en un acte celebrat a la galeria gòtica del Palau de la Generalitat.

El president de la Generalitat ha assenyalat en el seu discurs que en el panorama polític espanyol hi ha persones com el president del Govern, Mariano Rajoy, que "ens amenacen", i altres que "se'l miren de costat" -el procés sobiranista- o "continuen negant l’evident", en al·lusió velada al PSOE encara que sense citar-lo explícitament.

En aquest punt, el president de la Generalitat ha llançat una advertència: "Que no subestimin la força del poble de Catalunya, que ha pres la decisió de decidir" el seu futur polític.

Així, Puigdemont ha recalcat que l’1 d’octubre els catalans votaran en el referèndum, "no només perquè tenim dret i perquè és legal", ha dit, "sinó perquè escoltem el poble de Catalunya que vol votar. I tant que votarem!"·

tracking