SEGRE

SUCCESSOS SOCIETAT

Arresten un fotògraf per abusar de set noies a Madrid

La investigació va iniciar-se quan una menor va denunciar els fets || El sospitós oferia reportatges gratuïts al seu domicili

Imatge dels agents revisant les pertinences del fotògraf.

Imatge dels agents revisant les pertinences del fotògraf.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional va arrestar el mes d’agost passat a Madrid un fotògraf de 24 anys acusat d’abusar sexualment de set joves, algunes de les quals menors d’edat, des del 2015 amb les quals contactava a través de xarxes socials i després els oferia fer-se reportatges fotogràfics o books gratuïts al seu domicili.

Segons la direcció general de la Policia, el detingut va abusar de joves d’entre 16 i 25 anys aficionades al món de la moda que acudien a casa seua a Madrid per fer-se una sessió fotogràfica gratis. La investigació es va iniciar el mes de juliol, quan una menor d’edat va denunciar que un fotògraf va contactar amb ella a través d’una xarxa social oferint-li una sessió fotogràfica gratuïta al seu domicili.

Una vegada a l’habitatge, i després de proposar-li fotos amb menys roba, va abusar sexualment d’ella.

Al costat d’aquesta denúncia, els investigadors van descobrir-ne sis més des del 2015 que responien al mateix sospitós i modus operandi. Tampoc descarten que existeixin més víctimes que no hagin presentat denúncia, bé per por de represàlies de l’agressor o perquè fossin menors i accedissin a la proposició de l’agressor sense que ho sabessin els seus pares.

Espanya, compromesa contra les agressions sexuals a l’ONU? El ministre d’Exteriors, Alfonso Dastis, va assegurar ahir que Espanya està del tot compromesa amb la prevenció, l’eradicació de l’explotació i abusos sexuals comesos per personal de l’ONU perquè menyscaba la tasca de l’organisme en el manteniment de la pau, i amb la defensa dels drets de les víctimes.

tracking