SEGRE

PDeCAT, ERC, Crida i el Comú no van a la comissió d'urbanisme i Ros diu que l'ajuntament continuarà treballant

L'alcalde de Lleida, Àngel Ros.

PDeCAT, ERC, Crida i el Comú no van a la comissió d'urbanisme i Ros diu que l'ajuntament continuarà treballantEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros (PSC), ha promès aquest divendres que el consistori continuarà treballant "per respecte" als ciutadans, malgrat la petició del PDeCAT, ERC, la Crida-CUP i el Comú, que no han acudit avui a la Comissió d’Urbanisme.

Els grups independentistes han demanat l’alcalde que es detingui tota l’activitat institucional "fins que es resolgui la situació que es viu a Catalunya". Segons aquests grups municipals, l’ajuntament no pot mostrar-se "impassible" davant del que consideren una "anomalia democràtica".

No obstant això, Ros ha anunciat que des de l’ajuntament es continuarà treballant "per a la ciutat de Lleida per respecte a tots els ciutadans i a la tasca dels treballadors municipals".

La primera tinenta d’alcalde, Montse Mínguez, ha manifestat: "Cada un és lliure de prendre la decisió que vulgui, però hem de recordar que en les comissions es tracten els temes d’interès ciutadà i també cal respectar les institucions municipals".

El PP, per la seua part, considera "totalment desencertada i impròpia" la decisió dels grups a favor del referèndum i, per això, exigeix que "es depurin responsabilitats". Finalment, des de Cs consideren "lamentable" l’actitud dels partits que han decidit cessar la seua activitat institucional i han recordat que "els ciutadans els paguen un sou perquè compleixin les seues obligacions".

tracking