SEGRE

SUCCESSOS VIOLÈNCIA MASCLISTA

Mata l’exdona després de denunciar-lo per maltractaments a Cartagena

El criminal, de 22 anys, va atacar la víctima, de 20, amb una arma blanca

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una jove de 20 anys va ser assassinada ahir presumptament per la seua exparella sentimental, tots dos de nacionalitat espanyola, a la diputació de Cartagena de Canteras. La jove havia denunciat hores abans per amenaces el jove, de 22 anys i detingut per la Policia Local de Cartagena, segons van informar fonts de la Guàrdia Civil. No hi havia ordre d’allunyament, però, pel que sembla, la noia va posar ahir al matí una denúncia per amenaces a la caserna de la Guàrdia Civil de Cartagena i s’intentava localitzar, en aquell mateix moment, l’autor d’aquestes.

Els fets van tenir lloc cap a les 12.00 hores, a la diputació de Cartagena de Canteras. L’individu va apunyalar amb una arma blanca l’exparella sentimental, per la qual cosa es tractaria, segons les primeres hipòtesis, d’un cas de violència masclista. Fins al lloc dels fets es va desplaçar una Unitat Mòbil d’Emergències del Servei Murcià de Salut i diverses patrulles de la Policia Local i la Guàrdia Civil, així com un equip de psicòlegs per atendre els familiars de la víctima. Encara que els sanitaris desplaçats van intentar salvar la vida de la jove, va morir pocs minuts després del succés. El presumpte assassí, de 22 anys, va ser detingut per la Policia Local després del dispositiu establert de forma conjunta amb la Guàrdia Civil.

D’altra banda, l’Audiència Provincial de Bizkaia va condemnar ahir un home a vuit anys i mig de presó per un delicte d’assassinat en grau de temptativa per colpejar amb una porra de fusta una dona, a la qual també va apunyalar, va provar d’asfixiar i li va arribar a clavar al cap un punxó de trinxar pollastres en un domicili de Basauri.

Assegura haver ofegat la seua víctima durant un joc sexualUn acusat d’assassinar i ofegar una dona a Girona va assegurar que la va escanyar amb un cable sense voler mentre realitzaven un joc sexual. El crim va tenir lloc el 2013 i el processat, Dave Verbist, va declarar que aquella nit havia consumit alcohol i drogues en excés i que no es va adonar que la dona tenia problemes per respirar mentre l’escanyava amb un cable. Després d’ofegar-la, va trossejar el cadàver i va assegurar en el judici que la idea va ser del seu company de pis, acusat d’encobriment.

tracking