SEGRE

POLÍTICA

L'ANC veuria ja un èxit un milió de participants amb el "setge" del Govern

Assegura que anar a votar es pot convertir en una "heroïcitat"

L'ANC veuria ja un èxit un milió de participants amb el

L'ANC veuria ja un èxit un milió de participants amb el "setge" del GovernEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president de la Asamblea Nacional Catalana (ANC), Jordi Sànchez, ha afirmat avui que, hagut compte el "setge" que, segons el seu parer, exerceix el Govern contra l’1-O, arribar a un milió de participants ja seria "un èxit desbordant".

Sànchez ha ofert una roda de premsa juntament amb el líder d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, en l’International Press and Broadcasting Center de Mediapro, el dia abans del referèndum convocat per la Generalitat per a demà, 1 d’octubre, suspès pel Tribunal Constitucional.

El líder de l’ANC ha criticat el "lloc" aplicat pel Govern i ha admès que "amb aquesta pressió pot ser difícil una alta participació", ja que anar a votar es pot convertir en una "heroïcitat".

"Volem que participi quanta més gent millor, però el setge del Govern ens posa el llistó molt alt: un milió (de participació) seria un èxit desbordant, però nosaltres treballarem per superar aquesta xifra", ha expressat Sànchez.

De produir-se aquesta xifra seria inferior a la consulta del 9 de novembre de 2014, cita en què van participar 2,3 milions de catalans.

L'ANC veuria ja un èxit un milió de participants amb el

L'ANC veuria ja un èxit un milió de participants amb el "setge" del GovernEFE

tracking