SEGRE

ASSASSINAT VIOLÈNCIA MASCLISTA

Trobats els cadàvers d’una família en un possible nou cas de violència de gènere

Un home hauria matat una dona i un nadó i, després, s’hauria suïcidat a Barcelona

Els Mossos d’Esquadra investiguen la troballa dels cadàvers d’una dona, un home i un nadó.

Els Mossos d’Esquadra investiguen la troballa dels cadàvers d’una dona, un home i un nadó.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort d’una dona, un home i un nadó d’onze mesos, els cadàvers dels quals van ser localitzats, amb ferides per arma de foc, al districte de Sant Martí de Barcelona.

Segons van informar a Efe fonts properes a les indagacions, els Mossos d’Esquadra van obrir ahir una investigació per aclarir els fets ocorreguts, després de trobar el cadàver de la dona al carrer i, poc després, el de l’home i el nadó en un pis del carrer Llull.

El cadàver de la dona va ser trobat a la via pública cap a les 14.30 hores i, uns quaranta minuts més tard, els agents policials van trobar en un habitatge els cossos sense vida de l’home i del nadó, tots de la mateixa família.

Des del primer moment, la policia treballa amb la hipòtesi que l’home hauria estat l’autor dels crims. En primer lloc, l’home hauria disparat a la dona al carrer i, després, hauria tornat al domicili que compartien, hi hauria matat el nadó i, a continuació, s’hauria suïcidat. El jutjat d’instrucció número 7 de Barcelona, en funció de guàrdia, va ser l’encarregat d’obrir diligències sobre els fets ocorreguts i d’ordenar l’aixecament dels cadàvers.

D’altra banda, a Madrid, un home també va ser detingut ahir per haver assassinat una dona, a pesar que ahir mateix encara no s’havia confirmat que fos un cas de violència de gènere. L’home, de 69 anys, hauria matat la dona, de 60, a punyalades. Els fets van tenir lloc al domicili de la víctima i l’agressor va ser detingut allà mateix. Algunes fonts van informar Efe que l’agressor podria ser un inquilí de la víctima, ja que aquesta arrendava diverses habitacions a l’immoble.

El Govern central confirma 38 casos d’assassinats masclistes el 2017El ministeri de Sanitat, en un balanç provisional a data de 29 de setembre, confirma trenta-vuit víctimes mortals per violència masclista en el que va de 2017. De les assassinades, vuit havien interposat elles mateixes una denúncia contra l’agressor i, en set casos, la denúncia l’havia posat un tercer. La majoria, vint-i-cinc, van ser assassinades per la parella, mentre que a les altres tretze les va matar l’exparella o bé es trobaven en fase de ruptura. Aquests assassinats han deixat divuit menors orfes. En els propers dies, el nombre de víctimes podria augmentar, ja que hi ha almenys tres casos d’assassinat que s’investiguen a la Llagosta, a Pontevedra i a Las Palmas.

tracking