SEGRE

SUCCESSOS ASSASSINAT

Una parella i una menor, enterrats en calç viva a la seua casa de Sevilla

La policia ha detingut tres sospitosos d’estar relacionats amb el triple crim

La policia indaga la relació de tres detinguts amb les víctimes de Dos Hermanas.

La policia indaga la relació de tres detinguts amb les víctimes de Dos Hermanas.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional va trobar la matinada de diumenge a dilluns restes humanes pertanyents a dos adults i a una menor en un habitatge de la localitat sevillana de Dos Hermanas, on havia excavat durant tot el cap de setmana amb la col·laboració de la Unitat Militar d’Emergències, segons van informar fonts policials. Van ser trobats darrere una llosa de formigó i coberts amb calç viva.

El delegat del Govern a Andalusia, Antonio Sanz, va assegurar ahir que “tot sembla indicar” que els tres cadàvers pertanyen a la dona i la seua filla desaparegudes a Bellavista el mes de setembre passat, la jove de 26 anys Sandra Capitán i la seua filla Lucía, de 6 anys, i a la parella sentimental de la primera, de nacionalitat turca i amb antecedents per narcotràfic. Tot i així, caldrà esperar els resultats de l’autòpsia. Sandra, a més, estava embarassada.

Els familiars de les víctimes no van poder identificar-les a causa del seu deteriorat estat, ja que podrien haver mort el mateix dia de la seua desaparició. A més, la mare de Sandra va dir desconèixer que hi havia una investigació en curs.

El cap superior de Policia a Andalusia Occidental, José Antonio de la Rosa, va precisar que dissabte passat els agents van detenir en un punt no concretat de la província de Sevilla tres persones de nacionalitat espanyola en relació amb el cas.

En aquest sentit, i qüestionat sobre si aquest cas i les persones detingudes per la Policia Nacional tindrien algun tipus de relació amb el tràfic de drogues, el delegat del Govern va instar a “mantenir les cauteles fins que lògicament avanci la investigació”.

La dona assassinada a Barcelona no havia denunciat l’agressorLa dona que va ser assassinada al costat del seu nadó diumenge a Barcelona amb una arma de foc per la seua parella, que després es va suïcidar, no havia denunciat prèviament l’agressor, van informar fonts properes al cas. El Jutjat 7 de Barcelona en funcions de guàrdia va assumir el cas per un presumpte cas de violència masclista, segons el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. CCOO de Catalunya va expressar el seu rebuig al crim i a la violència “que encara s’exerceix cap a les dones”.

tracking