SEGRE

Demanen a la subdelegada del Govern que retiri la Policia i la Guàrdia Civil de Lleida

A través d'una carta signada pels regidors del PDeCAT, ERC-Avancem, Crida-CUP i Comú de Lleida / Han tingut problemes per accedir a l'edifici.

Demanen a la subdelegada del govern que retiri la Policia i la Guàrdia Civil de Lleida

Demanen a la subdelegada del govern que retiri la Policia i la Guàrdia Civil de Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els grups municipals de Lleida del PDeCAT, ERC-Avancem, la Crida-CUP i el Comú de Lleida han presentat conjuntament al registre de la subdelegació del Govern espanyol a Lleida una carta adreçada a la subdelegada Inma Manso reclamant la retirada i el retorn a les seves casernes dels efectius de la Policia Nacional i de la Guàrdia Civil arribats a la ciutat de Lleida en els dies previs a la celebració del referèndum de l'1 d'octubre.

Aquesta petició arriba després de la intervenció violenta el passat diumenge i per les denúncies que els ciutadans han fet arribar als grups sobre agressions, assetjament verbal i intimidacions dels agents que romanen als centres públics de la ciutat. 

Segons indiquen els regidors de les quatre formacions que signen la carta, haurien tingut problemes per accedir a la subdelegació del Govern, ja que en un primer moment efectius de la Guàrdia Civil i la Policia Nacional els ho han impedit. Després, només han deixat entrar a l'edifici els quatre regidors que signen la carta.

Finalment s'ha acabat autoritzant l'entrada dels vuit regidors però s'ha vetat la premsa.

tracking