SEGRE

PANORAMA

Un xoc entre un tren i un autobús provoca 19 morts

A Rússia i totes les víctimes viatjaven a l’autocar || Provenia del Kazakhstan i transportava passatgers de l’Uzbekistan

Un autobús es va calar al mig d’una via i un tren va esclafar el vehicle i va causar 19 morts.

Un autobús es va calar al mig d’una via i un tren va esclafar el vehicle i va causar 19 morts.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Almenys 19 persones van morir divendres a la matinada al ser envestit un autobús de passatgers per un tren a la província russa de Vladímir, a 180 quilòmetres a l’est de Moscou, van informar mitjans locals.

“Segons les últimes informacions, dinou persones han mort”, va declarar a l’agència de premsa russa TASS el director dels serveis de Salut de la regió de Vladímir, Aleksandr Kiriukin. Totes les víctimes són passatgers de l’autobús, segons un comunicat del ministeri regional d’Interior.

D’acord amb la portaveu del governador de la regió, Rita Xilàkhova, l’autobús es va calar just quan creuava per una via mentre la majoria dels passatgers dormia.

El conductor va començar a cridar i uns trenta passatgers van baixar per intentar empènyer el vehicle.

En aquell moment, el tren va arribar a l’autobús, que va quedar literalment destrossat, segons Xilàkhova. Va agregar que els passatgers que havien descendit de l’autobús van sobreviure i que les víctimes es troben entre aquells que van romandre a dins.

Segons l’agència Ria Nóvosti, que cita el departament de transport del Comitè d’Instrucció rus, l’autobús venia des del Kazakhstan i transportava passatgers uzbeks, i hi ha diversos ferits hospitalitzats.

El maquinista del tren, que feia la ruta San Petersburg-Nizhni Novgorod, va activar el fre d’emergència, però la distància no va ser suficient per aconseguir evitar la col·lisió.

tracking