SEGRE

ESNOTICIA

Volen dedicar a l'1-O la plaça de les Homilies d'Organyà

La plaça de les Homilies d’Organyà.

La plaça de les Homilies d’Organyà.ERC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El grup d’ERC a l’ajuntament d’Organyà proposarà al ple del dilluns 16 d’octubre que es canviï de nom de la placeta de les Homilies pel de plaça del Referèndum de l’1 d’Octubre. En aquesta ubicació és on finalment es va poder habilitar l’urna i el material electoral per a les votacions del referèndum de l’1 d’octubre.

La plaça va ser ocupada durant tot el dia per ciutadans d’Organyà i rodalies des de les cinc de la matinada, amb l’objectiu de defensar el col·legi i impedir-ne el precintament i la retirada del material electoral. És per aquesta raó que ERC creu necessari retre homenatge a la resistència pacífica que va oferir el poble d’Organyà.

D’altra banda, a la Seu d’Urgell, el grup d’ERC també va presentar una moció al ple d’ahir per canviar el nom de la plaça de les Monges per 1 d’octubre. Malgrat tot, finalment, es va donar llum verda que sigui la comissió de serveis centrals de l’ajuntament de l’Alt Urgell l’encarregada de decidir quin espai de la Seu ha d’ostentar aquest nom, amb referència a l’1-O. El ple de la Seu d’Urgell també va aprovar dos mocions de condemna de la violència dels cossos policials.

tracking