SEGRE

SUCCESSOS ACCIDENT

Moren quatre joves al bolcar amb el cotxe en una pista forestal de Molló

El sinistre es va produir de matinada, al caure el totterreny per un precipici d’uns 100 metres || Les víctimes mortals, d’entre 29 i 35 anys, eren de Barcelona

Imatge del totterreny sinistrat a Molló, al Ripollès, la matinada de divendres a dissabte.

Imatge del totterreny sinistrat a Molló, al Ripollès, la matinada de divendres a dissabte.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Quatre persones que viatjaven en un totterreny van morir ahir al matí en un accident de trànsit a la GIV-5225, a l’altura de Molló, població propera a la frontera amb França. Segons va informar el Servei Català de Trànsit (SCT), l’avís del sinistre es va donar a les 07.22 hores, al punt quilomètric 0,5 de la GIV-5225, en una pista forestal que connecta Espinavell i Setcases.

Pel que sembla, l’accident va tenir lloc a la matinada, però, al ser una zona allunyada del nucli urbà, els veïns no van trobar el vehicle sinistrat fins a primera hora del matí.

El totterreny en el qual viatjaven els quatre morts, dos nois i dos noies barcelonins d’entre 29 i 35 anys, va aparèixer bolcat en una pista forestal que connecta Espinavell i Setcases.

La hipòtesi més probable és que el vehicle es precipités per un precipici d’uns 100 metres i anés a parar a la continuació de la pista forestal, segons fonts de la investigació.

L’avís de l’accident el van fer uns veïns que caminaven per la zona a mig matí.

Els Mossos d’Esquadra van desplaçar nou dotacions fins a la zona de l’accident. També es van activar cinc vehicles dels Bombers de la Generalitat, que van haver de tallar el sostre del vehicle per poder treure els cossos de les víctimes, que van quedar atrapades entre la ferralla.

El punt on es va trobar el totterreny està a uns tres quilòmetres del nucli urbà d’Espinavell i és una pista forestal que es troba en bon estat, que acostuma a ser freqüentada per boletaires i excursionistes.

Els quatre joves tenien previst passar la nit a Espinavell, on la família d’una de les víctimes té una casa, segons va confirmar l’alcalde del municipi de Molló, Joan Coma.

“No sabem si es volien quedar més dies a Espinavell, però el que sí que sabem és que la nit de dissabte a diumenge tenien la intenció de quedar-se al poble.” De la mateixa manera, Coma va explicar que la identificació va ser complicada, ja que les víctimes no portaven la documentació a sobre, perquè l’havien deixat a la casa on esperaven passar la nit.

L’alcalde també va confirmar que el vehicle estava matriculat a la localitat de Sant Just Desvern.

tracking