SEGRE

ESNOTICIA

Cancel·lades un 20% de les reserves de loteria de Nadal

Els loters diuen ser “víctimes col·laterals” de la situació || El Club Bàsquet Balaguer no farà participacions en suport al procés

Imatge d’arxiu d’un sorteig de la loteria de Nadal.

Imatge d’arxiu d’un sorteig de la loteria de Nadal.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els loters de Lleida ha registrat en els últims dies un descens “preocupant” de les vendes del sorteig de la grossa de la Loteria Nacional, un fet que atribueixen a un presumpte boicot relacionat amb el procés i la situació política que es viu a Catalunya. Calculen que empreses i entitats han cancel·lat un 20% de les reserves d’aquesta loteria, que en algunes administracions representa un 60% del seu volum de negoci anual.

Així ho va explicar ahir David Masip, president de l’Associació Provincial d’Administradors de Loteries de Lleida. “La majoria de cancel·lacions provenen d’empreses, clubs esportius o entitats que decideixen en junta si compren o no loteria de Nadal”, va explicar. Per revertir aquesta situació, l’associació ha publicat a les xarxes socials una carta dirigida als clients. “Respectem totes les opcions polítiques però volem que se sàpiga que als venedors de loteria ens estan convertint en víctimes col·laterals del procés sense haver fet res”, va afegir. Segons Masip, que els catalans deixin de comprar loteria no perjudica l’Estat, sinó el mateix venedor de loteria, empresaris catalans “que no canviem de seu social ni traslladem les nostres empreses”, va dir.

Precisament, el Club Bàsquet Balaguer ha decidit no fer participacions de la Loteria de Nadal per evitar que el Govern espanyol recapti impostos. “És la nostra aportació al procés que vam decidir per unanimitat en reunió extraordinària de la junta”, va dir el president, Toni Salud.

tracking