SEGRE

SUCCESSOS ABUSOS

Nou menors detinguts per assetjar-ne una altra a Alacant

La víctima era una companya de classe de setze anys || Cinc d’ells suposadament van abusar a més sexualment d’ella

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia va detenir ahir a Alacant nou menors per, presumptament, assetjar i humiliar una companya de classe. A més, cinc d’ells suposadament van abusar sexualment d’ella durant les festes de les fogueres de Sant Joan.

La jove de 16 anys d’edat i estudiant de segon de Batxillerat va denunciar a mitjans del passat mes de juny ser objecte de burles i insults de forma habitual per part d’alguns companys del seu institut. La menor patia mofes i comentaris en públic durant les hores de classe, fins al punt que alguns companys havien penjat a la xarxa fotografies seues amb comentaris obscens que van afectar la seua salut i el seu rendiment escolar.

Els agents encarregats de la investigació van esbrinar que les humiliacions cap a la menor es van iniciar a finals del curs passat, quan diversos companys l’envoltaven freqüentment als passadissos del centre educatiu i se’n burlaven en públic. A més, després que la jove denunciés aquests episodis d’assetjament, durant la festa major de les fogueres de Sant Joan, cinc d’aquests companys van abusar sexualment d’ella quan es trobava en una coneguda barraca al centre d’Alacant. Segons el comunicat de la Policia Nacional, va ocórrer durant la nit, quan els joves la van envoltar i van començar a espentejar-la i realitzar-li tocaments a les parts íntimes fins que finalment va aconseguir escapar-se’n.

Així mateix, un home de 27 anys, veí de València, va ser ahir investigat per la Guàrdia Civil per amenaçar una menor de La Campiña sevillana de publicar les seues imatges íntimes, arribant fins i tot a penjar-ne una en una pàgina web.

A Còrdova, la Fiscalia també ha demanat 14 anys de presó per a un home acusat d’un delicte continuat d’agressió sexual, suposadament comès sobre la filla de 13 anys de la seua companya sentimental.

tracking