SEGRE

SUCCESSOS

Almenys cinc ferits en un atac amb ganivet a Alemanya

L’agressor ha aconseguit fugir

Almenys cinc ferits en un atac amb ganivet a Alemanya

Almenys cinc ferits en un atac amb ganivet a AlemanyaEFE/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Almenys cinc persones han resultat ferides lleus avui a la ciutat alemanya de Munic en ser atacades amb un ganivet per un home que després de l’agressió va fugir, segons van informar forces de seguretat i bombers.

"Operatiu policial a la plaça Rosenheimer Platz. Agresor fereix amb un ganivet diverses persones", informava la policia passades les 09.30 hora local (07.30 GMT) a través del seu compte de Twitter.

En successius missatges, la policia va cridar a la població a romandre a les seues cases i evitar tant la zona entorn de la Rosenheimer Platz, com l’estació de trens de l’est i el parc Ostpark, mentre l’agressor continuï fugit i va informar que tots els agents disponibles participen en l’operatiu per donar amb l’home.

Segons la policia, l’agressor, d’uns 40 anys, corpulent, ros fosc, de cabell curt i sense afaitar, va vestit amb uns pantalons grisos i una jaqueta de xandall verd, porta una motxilla i un matalàs isotèrmic, i va fugir en una bicicleta negra.

De moment, la policia desconeix els motius que van portar a l’agressió.

Alguns mitjans van informar que l’home, del qual la policia assumeix que va actuar en solitari, va atacar persones en fins cinc punts entorn de la Rosenheimer Platz.

La policia, per la seua part, únicament es refereix a l’agressió en la Rosenheimer Platz i demana a la població que s’abstingui, en general, de llançar especulacions.

Segons el diari "tz", diverses ambulàncies van acudir al lloc dels fets i també un helicòpter es troba sobrevolant la zona.

tracking