SEGRE

La parella de Tàrrega detinguda per agredir un policia nega els fets

La parella de Tàrrega detinguda per agredir un policia nega els fets

La parella de Tàrrega detinguda per agredir un policia nega els fets

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El targarí Adrià Corbella i la seva parella Aina Altimir han estat condemnats a quatre mesos de presó i a dues multes per desobediència i agressió a l’autoritat. Els fets van passar dissabte passat durant la manifestació a favor de la llibertat de Cuixart i Sànchez quan, segons la Policia Nacional, els dos joves van agredir un agent amb una espenta i un cop de puny.

Els dos joves han negat els fets avui en declaracions a TV3. Segons Corbella, quan van passar per davant del grup de policies, aquests els van dir “Que miráis cabrones” al que els va contestar “fora d’aquí”. Immediatament, segons el jove, el grup de policies s’hi van tirar a sobre per detenir-los, emmanillar-los i portar-los a comissaria.

Adrià Corbella: “Un policia em va dir que si fos per ells ens tallarien a trossos, ens posarien en bosses i ens llençarien al mig del mar. I que tots els catalans hauríem d’acabar com ‘els Jordis’”.

Els fets van acabar en un judici ràpid a la Ciutat de la Justícia de Barcelona amb un advocat d’ofici, sense que poguessin fer cap trucada.

A la multa de 120 euros que han de pagar els joves s’hi ha d’afegir el pagament de la baixa laboral dels agents, que puja a 480 euros.

tracking