SEGRE

ESNOTICIA

El rector de la UdL dóna suport a “les institucions democràtiques de Catalunya”

El rector de la UdL es reuneix amb Méndez de Vigo

El rector de la UdL es reuneix amb Méndez de VigoMINISTERIO DE EDUCACIÓN, CULTURA Y DEPORTE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El rector de la Universitat de Lleida (UdL), Roberto Fernández, va expressar ahir el seu “rotund suport i compromís amb les institucions democràtiques de Catalunya, que representen la voluntat de tots els ciutadans i ciutadanes del país, i amb la seua plena capacitat d’autogovern”. Ho va fer a través d’un comunicat “davant dels esdeveniments polítics que s’han succeït l’últim cap de setmana”, en què també deixa clar “la meua ferma voluntat de seguir defensant l’autonomia de les universitats i del sistema universitari català i, per tant, de rebutjar qualsevol intervencionisme en aquests”.

El rector acaba assenyalant que “continuaré advocant perquè els problemes polítics, com el present, han de tenir una solució política mitjançant el diàleg democràtic”. Roberto Fernández és també el president de la Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles des del passat dia 11.

La Universitat de Lleida fa avui una reunió del seu consell de govern i no es descarta que algun dels seus membres plantegi un posicionament contrari a l’aplicació de l’article 155.

tracking