SEGRE

CATALUNYA

El delegat del Govern a Madrid: "Haurem de preparar una ambaixada"

En al·lusió a la seva feina després de la proposta de resolució que votarà el Parlament sobre la independència de Catalunya.

El delegat del Govern a Madrid:

El delegat del Govern a Madrid: "Haurem de preparar una ambaixada"EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El delegat del govern de la Generalitat a Madrid, Ferran Mascarell, ha afirmat que avui mateix tornarà a la capital de l’Estat perquè "haurem de preparar una ambaixada", en al·lusió a la seva feina després de la proposta de resolució que votarà el Parlament sobre la independència de Catalunya.

Junts pel Sí (JxSí) i la CUP han registrat aquest matí en el Parlament una proposta de resolució en la qual -en la seua part expositiva, i no en la part que se sotmet a votació- es planteja "assumir el mandat del poble expressat en referèndum" i "declarar Catalunya com a Estat independent en forma de república".

En aquest context, Ferran Mascarell ha comentat en TV3 que "s’haurà de preparar una ambaixada" de Catalunya a Madrid i, així, tornarà ben aviat a la capital de l’Estat per "preparar el terreny" perquè després d’ell haurà de ser un "ambaixador" que representi Catalunya davant del Govern d’Espanya.

tracking