SEGRE

Sánchez: "Prevaldrà la unitat d'Espanya. Catalunya continuarà sent Espanya"

El líder del PSOE expressa el seu "més profund rebuig" de la resolució d’independència "imposada pel bloc secessionista"

El líder socialista, Pedro Sánchez

Sánchez: "Prevaldrà la unitat d'Espanya. Catalunya continuarà sent Espanya"EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El líder del PSOE, Pedro Sánchez, ha enviat aquesta tarda un missatge de "confiança" als que anhelen la unitat d’Espanya: "Prevaldrà la unitat d’Espanya. Catalunya continuarà sent Espanya, perquè per irresponsables que siguin els que governen no es concep Espanya sense Catalunya ni Catalunya sense Espanya," ha dit.

Sánchez, que ha expressat el seu "més profund rebuig" a la resolució d’independència "imposada pel bloc secessionista" al Parlament, ha assenyalat al president Puigdemont i al vicepresident Junqueras com els "principals responsables de la fractura i l’esquinç de la societat catalana i espanyola".

En una compareixença davant els mitjans a Ferraz poc després que el Parlament hagi declarat la independència de Catalunya, el líder socialista ha considerat que aquesta és la "culminació d’una cursa de despropòsits i fugida cap al buit" caracteritzada per la "màxima irresponsabilitat de qui precisament hauria d’evitar el sofriment innecessari" que, segons el seu parer, causarà la DUI (declaració unilateral d’independència). No obstant això, ha apel·lat a la "confiança", "sensatesa", i "unitat de tots en la causa de la nació democràtica". "Ara democràcia, ara Estat de dret, ara Constitució i ara Estatut d’Autonomia", ha proclamat.

tracking