SEGRE

ESNOTICIA

Sánchez advoca per la unitat per superar les adversitats polítiques

Rebutja “profundament” la resolució d’independència

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El líder del PSOE, Pedro Sánchez, va expressar ahir el seu “més profund rebuig” de la resolució d’independència “imposada pel bloc secessionista” al Parlament i va assenyalar el president Puigdemont i el vicepresident Junqueras com els “principals responsables de la fractura i l’esquinç de la societat catalana i espanyola”.

Poc després de la declaració d’independència al Parlament, el socialista va traslladar un missatge de tranquil·litat a la ciutadania i va recordar que la societat espanyola ha viscut temps “molt difícils i traumàtics” en el passat i sempre ha superat les adversitats de la mateixa manera, “units”, com es torna a fer gràcies “a la força de la llei i a la bona política”, aquella que es caracteritza pel “respecte al diferent”.

Sánchez també va considerar que la “bretxa” que s’està vivint actualment és un camí sense sortida que sembra la divisió i violenta els principis sobre els quals s’estableix l’Estat de Dret.

Com ha estat repetint en els últims dies, el líder del PSOE es va dirigir a tots aquells que s’identifiquen amb els valors progressistes per assegurar-los que “no hi ha cap bandera d’esquerra en la causa secessionista”, ni en la causa de la desigualtat que “atien alegrement” la fuga d’empreses que repercutirà directament en els treballadors. Tampoc n’hi ha en la falta de solidaritat territorial d’una “elit política independentista” que crida: “Espanya ens roba.”

tracking