SEGRE

Rull assegura que ha acudit a "treballar" i seguirà avui amb la seua agenda 'normal'

Rull, aquest dilluns al seu despatx.

Rull assegura que ha acudit a "treballar" i seguirà avui amb la seua agenda 'normal'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, cessat pel Goven de l'Estat, ha assegurat aquest dilluns, després de sortir de la seu del departament, que ha acudit al seu despatx a "fer la feina que ens ha encomanat el poble de Catalunya" i que avui continuarà "normalment" amb la seua agenda. Així ho ha afirmat en declaracions als mitjans just a la seua sortida de la consellería a les deu del matí, una hora després que, a través de Twitter, publiqués una fotografia des del seu despatx, on se'l veia somrient, amb vestit i corbata i amb els diaris del dia al seu escriptori.

"Avui he vingut al despatx a fer el treball que ens ha encomanat el poble de Catalunya. A partir d’ara continuaré normalment amb la meua agenda al llarg del dia d’avui. Seguim", ha afirmat Rull a la seua sortida per la porta principal de la conselleria de Territorio, on s’aglomeraven multitud de mitjans de comunicació. Ja al carrer, ha pujat a un vehicle que li esperava, entre aplaudiments d’una trentena de membres del Comitè de Defensa de la República (CDR) de l’esquerra de l’Eixample, que havia acudit en suport als membres del Govern i alts càrrecs cessats pel Govern espanyol.

Rull s’ha dirigit a la seu del PDeCAT a Barcelona, com ell mateix constatava en un tuit posterior. "Surto del departament per anar a la reunió del Comitè Nacional del PDeCAT. Continuem amb l’agenda prevista", ha dit a Twitter, acompanyant el seu missatge de l’etiqueta #Seguim.

A diferència de la seua sortida, Rull no havia accedit a primera hora a la conselleria per la porta principal de l’edifici, situat a l’avinguda Josep Tarradellas 2-6 de Barcelona; sí que ho havia fet en canvi el secretari d’Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat, Ricard Font.

tracking