SEGRE

Els consellers, tret de Vila, responen només als seus advocats

Santi Vila

Els consellers, tret de Vila, responen només als seus advocatsEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els sis consellers que han declarat ja davant de la jutgessa de la Audiencia Nacional Carmen Lamela estan responent només a preguntes dels seus advocats, excepte Santi Vila, que ha respost a més parts, segons han informat fonts jurídiques.

El primer en declarar, ha estat el conseller de Presidencia Jordi Turull i després ha iniciat la seua compareixença el de Territori Josep Rull, després de la qual cosa ho han fet uns altres quatre, entre ells Vila, que ha estat l’únic que ha respost a altres parts.

A part de Turull, Rull i Vila, els altres citats que han acudit a l’Audiència Nacional són el vicepresident Oriol Junqueras i els consellers Meritxell Borrás (Governació), Raül Romeva (Assumptes Internacionals), Carles Mundó (Justícia), Dolors Bassa (Treball) i Joaquim Forn (Interior).

Els qui no s’han presentat són el president Carles Puigdemont i els seus consellers Antoni Comín (Salut), Clara Ponsatí (Ensenyament), Lluís Puig (Cultura) i Meritxell Serret (Agricultura).

L’advocat de Serret i de Comín, Gonzalo Boyé, sí que ha acudit a l’Audiència Nacional per sol·licitar ser present en les declaracions, que es fan sota secret, però li han comunicat que, en tot cas, ho ha de fer per escrit.

tracking