SEGRE

Junqueras i els vuit consellers ingressaran a cinc presons de Madrid

Oriol Junqueras, a la seua arribada aquest matí a la seu de l'Audiència Nacional

Junqueras i els vuit consellers ingressaran a cinc presons de MadridEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El vicepresident de la Generalitat Oriol Junqueras i els vuit consellers que la jutgessa de la Audiencia Nacional Carmen Lamela ha enviat a presó després de prendre’ls declaració aquest dijous ingressaran a cinc presons diferents de Madrid. Segons han informat Efe fonts penitenciàries, Junqueras anirà a la presó d’Estremera (Madrid VII), igual com l’exconseller de Interior Joaquín Forn.

El responsable de Presidència Jordi Turull i el d’Assumptes Internacionals Raül Romeva ingressaran a la presó de Valdemoro (Madrid III), mentre que el de Territorio Josep Rull ho farà a Navalcarnero (Madrid IV).

Carles Mundó, que era conseller de Justícia, anirà a la presó d’Aranjuez (Madrid VI) juntament amb Santi Vila, exresponsable d’Empresa, que sortirà si diposita una fiança de 50.000 euros, ja que és l’únic per al qual no s’ha decretat presó incondicional.

Dolors Bassa (Treball) i Meritxell Borrás (Agricultura) seran conduïdes a la presó d’Alcalá Meco (Madrid I).

La magistrada Carmen Lamela ha dictat ordre de presó sense fiança per a tots ells tret de per a Vila, l’únic qui va dimitir abans que es votés la declaració unilateral d’independència. Lamela ha assumit per complet la petició de la Fiscalia i els ha enviat a la presó per risc de fuga i de reiteració delictiva.

tracking