SEGRE

Mas, líders del PDeCAT, ERC i Podem acompanyen els citats cridant "no esteu sols"

Artur Mas conversa con Francesc Homs

Mas, líders del PDeCAT, ERC i Podem acompanyen els citats cridant "no esteu sols"EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president de la Generalitat Artur Mas, el portaveu d’ERC al Congrés, Joan Tardá, o el secretari general de Podem, Albano Dante Fachín, són algunes de les persones que han acompanyat aquest dijous al crit de "no esteu sols" als membres del Govern i de la mesa del Parlament citats avui als tribunals.

Poc abans de les 9:00 hores, quan accedien a l’Audiència Nacional, quatre consellers de la Generalitat -Jordi Turull (Presidència), Raül Romeva (Assumptes Internacionals), Antoni Comín (Salut), Josep Rull (Territori) i Joaquim Forn (Interior)- un grup de persones ha començat a aplaudir-los i cridar-los en català "No esteu sols".

Entre els congregats per mostrar el seu suport als citats avui davant de l’Audiència Nacional i el Tribunal Suprem es troben, a més de Mas, Tardá i Fachín, diversos diputats del PDeCAT com Carles Campuzano i Jordi Xuclá, entre d’altres. També ha pogut veure’s l’exdirector de la Mossos d’Esquadra Pere Soler. Tots ells es concentren a la plaça de la Villa a escassos metres de l’entrada de l’Audiència Nacional i el Tribunal Suprem, en un gran desplegament mediàtic i de seguretat. Davant del Suprem, on hi ha citats els membres de la Mesa del Parlament, el secretari d’Organització de Podemos, Pablo Echenique; el coordinador federal d’IU, Alberto Garzón, i el diputat català de Unidos Podemos Xavier Domènech, acompanyen a Joan Josep Nuet, de Catalunya sí que és Pot, imputat com a membre de la Mesa del Parlament. Els congregats coregen "Llibertat, llibertat" a l’arribada dels imputats.

tracking