SEGRE

Oriol Junqueras, el primer en arribar a l'Audiència Nacional

Oriol Junqueras arriba a l'Audiència Nacional

Oriol Junqueras, el primer en arribar a l'Audiència NacionalEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El vicepresident de la Generalitat de Catalunya Oriol Junqueras ha estat el primer en arribar a l’Audiència Nacional on està citat, com la resta del Govern, per declarar a partir de les 9:00 hores per delictes de rebel·lió, sedició i malversació.

Junqueras ha arribat a les 8:10 hores a l’Audiència Nacional acompanyat per una persona que no era cap dels altres conseller citats.

La jutgessa de la Audiencia Nacional Carmen Lamela ha citat per a avui i demà al president Carles Puigdemont, que ja ha anunciat que ell i uns altres quatre exconseller no acudiran, mentre que està previst que sí que ho facin la resta.

Els querellats són Carles Puigdemont, el vicepresident Oriol Junqueras i els consellers Jordi Turul (Presidència), Raül Romeva (Assumptes Internacionals), Antoni Comín (Salut), Josep Rull (Territori), Dolors Bassa (Treball), Meritxell Borràs (Governació), Clara Ponsatí (Ensenyament), Joaquim Forn (Interior), Lluís Puig (Cultura), Carles Mundó (Justícia), Santiago Vila (Empresa) i Meritxell Serret (Agricultura).

tracking