SEGRE

VÍDEO. Forcadell és rebuda entre aplaudiments a la seua arribada al Parlament

Forcadell arriba al Parlament aquest divendres.

Forcadell és rebuda entre aplaudiments a la seua arribada al ParlamentEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La presidenta del Parlament, Carme Forcadell, ha estat aquest rebuda a la cambra catalana amb aplaudiments per part dels treballadors d’aquesta institució, després d’acudir ahir a Madrid per declarar davant del Tribunal Suprem acusada de rebel·lió, sedició i malversació. Visiblement emocionada, Forcadell ha agraït una rebuda que "no s’esperava" i ha animat els empleats del Parlament a treballar "com sempre ho han fet, amb professionalitat, eficàcia i orgullosos del país que tenim".

"Els diputats i diputades només som aquí perquè ens ha posat la ciutadania", ha afegit Forcadell, que ha assegurat que continuen treballant "perquè tothom continuï pensant que aquest és el seu Parlament". La presidenta del Parlament està sota vigilància policial després que ahir el jutge del Tribunal Supremo Pablo Llarena retardés la seua declaració i la dels altres cinc membres de la Mesa investigats per aquest tribunal fins dijous vinent, 9 de novembre.

El consell nacional del PDeCat manté aquest matí una reunió a la sala de grups del Parlament per analitzar la situació política després de l’entrada a presó de l’exvicepresident Oriol Junqueras i vuit exconsellers de la Generalitat.

tracking