SEGRE

ESNOTICIA

La Guàrdia Civil, de nou a la comissaria dels Mossos de Lleida

Investiguen la seua actuació en l’1-O

Els sis agents de la Guàrdia Civil, ahir a la sortida de la comissaria dels Mossos a Lleida.

Els sis agents de la Guàrdia Civil, ahir a la sortida de la comissaria dels Mossos a Lleida.LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Agents de la Guàrdia Civil van tornar a personar-se ahir a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Lleida a la recerca d’informació de les comunicacions de la policia catalana, en el marc de la investigació sobre l’actuació d’aquest cos l’1-O. Van entrar cap a les deu del matí i van sortir passades les 14.30 hores.

És la segona vegada en dos setmanes que membres de la Guàrdia Civil entren a les dependències dels Mossos a la capital del Segrià. El dia 19 passat, ho van fer per primera vegada per requerir els enregistraments de la policia autonòmica durant l’operatiu del referèndum, així com unes hores abans i unes hores després de les votacions. L’actuació d’ahir arriba dos dies després que, dimarts passat, agents de la Guàrdia Civil acudissin a la comissaria de la Seu d’Urgell també amb el mateix propòsit, encara que una vegada allà els van informar que les dependències de l’Alt Urgell no tenen sala de control de comunicacions, centralitzades a la capital del Segrià.

Val a recordar que la presumpta “passivitat” dels Mossos d’Esquadra l’1-O i fins i tot una suposada “col·laboració” amb l’organització del referèndum formen part de l’argumentació de la Fiscalia per acusar de rebel·lió membres del Govern català i el Parlament.

tracking