SEGRE
Declaracions dels familiars

Declaracions dels familiars

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El fill de Meritxell Borràs: “T’estimo i et trobo a faltar” El fill de Meritxell Borràs, Bernat Asensio, va publicar un tuit dijous a la nit amb una imatge d’ell de petit i l’exconsellera de Governació en el qual es llegia: “Ni per les males notes, ni per les bronques ni per cada minut que hem estat barallats. Només puc dir: t’estimo i et trobo a faltar.” El missatge es va convertir en viral i acumula més de 12.000 retuits.

L’esposa de Rull: “Els meus fills tenen un pare digne, molt digne” La dona de l’exconseller de Territori i Sostenibilitat, Meritxell Lluís, va fer un tuit dijous passat, una vegada s’havia fet efectiva l’entrada dels consellers a la presó, mostrant el seu agraïment pels missatges d’ànim després que empresonessin el seu marit, Josep Rull. “Gràcies per la vostra calor, però ara només penso en els meus fills. Que sàpiguen, que tothom sàpiga, que tenen un pare digne, molt digne #Seguim”, va dir Lluís a la xarxa social.

Suport a Junqueras en l’aniversari del seu fill gran Oriol Junqueras va ser dels que més missatges de suport van rebre, especialment perquè ahir era el quart aniversari del seu fill gran, Lluc. Jordi Basté va llegir una carta dedicada al petit que deia “el teu pare està de viatge, no sabem encara per quants dies, però tornarà aviat. I et portarà un regal”.

La filla de Turull: “No hi ha dret” La filla de Jordi Turull, Marta Turull, va fer una publicació a Instagram parlant de l’empresonament del seu pare. “Avui han empresonat el meu pare i el meu Govern. I això no ho oblidaré mai. Ells han arribat fins aquí, ara ens toca a nosaltres.”

Una amiga dóna ànims a Serret Viviana Company, amiga de la lleidatana Meritxell Serret, va escriure una carta a la pàgina web Livian’s Way, en la qual li va enviar ànims. L’escrit acabava citant el poeta Miquel Martí Pol i recordant que no “us deixarem mai sols”.

tracking