SEGRE

EUA POLÈMICA

Un empleat de Twitter desactiva onze minuts el compte de Trump

El president dels EUA vol investigar si Hillary Clinton va finançar un informe contra ell || No dóna per segur que Tillerson es mantingui com a secretari d’Estat

Donald Trump i la seua esposa Melania, ahir a la Casa Blanca.

Donald Trump i la seua esposa Melania, ahir a la Casa Blanca.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un empleat de Twitter que va acabar dijous el seu contracte va desactivar el compte personal del president dels Estats Units, Donald Trump. La mateixa companyia de la xarxa social va ser la que va difondre la informació després que el perfil del magnat (@realdonaldtrump) estigués inactiu prop d’11 minuts.

Al principi, Twitter havia atribuït a “un error humà” el tancament “inadvertit” del compte del president, però després va reconèixer que la desactivació “la va fer un empleat d’atenció al client el seu últim dia de treball”.

Trump va atribuir a un exempleat de Twitter “deshonest” la paralització del seu compte

El mateix Donald Trump va explicar als seus seguidors l’incident hores més tard. Assegura que va tenir el compte desactivat 11 minuts “per culpa d’un treballador deshonest”.

Twitter és la xarxa social favorita del president dels EUA, que ha revolucionat la comunicació de la Casa Blanca des que va arribar al poder amb continus anuncis governamentals, enfrontaments de tot tipus i potencials conflictes diplomàtics. Trump té més de 47,1 milions de seguidors en el seu compte.

D’altra banda, el president dels EUA va arremetre una vegada més contra la seua antiga rival a la campanya presidencial, la demòcrata Hillary Clinton, i va demanar al departament de Justícia i a l’FBI que investiguin si aquesta va finançar un informe sobre la seua possible connexió amb el Kremlin.

“Tothom es demana per què el Departament de Justícia (i l’FBI) no investiga tota la indecència de la Deshonesta Hillary i els demòcrates”, va escriure en el seu compte personal de Twitter.

Així mateix, Trump va retreure, poc abans d’emprendre una llarga gira per diversos països d’Àsia, a alguns funcionaris del departament d’Estat que no recolzin la seua política exterior i va arribar a avisar que el titular de la cartera, Rex Tillerson, podia quedar-se sense el seu lloc abans del final del primer mandat de l’actual inquilí de la Casa Blanca.

Malgrat la sentència favorable, el militar, que va ser jutjat per una cort marcial a la base de Fort Bragg (Carolina del Nord), va ser llicenciat amb deshonor, degradat i haurà de fer front a una multa econòmica de 10.000 dòlars, segons va informar la cadena CNN.

Absolt per deserció un soldat raptat a l’Afganistan? El sergent nord-americà Bowe Bergdahl, presoner de guerra dels talibans durant cinc anys que va ser bescanviat per cinc presos de Guantánamo, va ser absolt ahir de tots els càrrecs als quals s’enfrontava després d’haver desertat del seu lloc a l’Afganistan el 2009.

tracking