SEGRE

PARTITS

Els 'comuns’proposen candidat a Domènech i descarten afegir-se a llista única

Invitana Podem Catalunya a afegir-se al seu projecte

Els 'comuns'proposen candidat a Domènech i descarten afegir-se a llista única

Els 'comuns'proposen candidat a Domènech i descarten afegir-se a llista únicaEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La coordinadora nacional de Catalunya a Comú ha descartat afegir-se a una llista única de cara a les eleccions del 21D, en considerar que aquesta fórmula dilueix la defensa de les polítiques socials que vol impulsar, i ha convidat Podem per articular una coalició encapçalada per Xavier Domènech.

"Creiem que Catalunya no es mereix més plebiscits. L’experiència que tenim amb les llistes unitàries és que de vegades només serveixen per continuar amb retallades socials capitanejades per l’antiga Convergència", ha assenyalat en roda de premsa la portaveu de la formació, Elisenda Alamany.

Els 'comuns’han convidat Podem per articular una coalició encapçalada per Xavier Domènech i amb el nom En Comú Podem-Catalunya a Comú, unes màximes que hauran de ratificar els inscrits de Catalunya en Comú en assemblea dissabte vinent, 11 de novembre.

Així mateix, Alamany ha obert la porta a pactar amb altres formacions punts comuns referents a l’exigència de l’alliberament de "els presos polítics" i la "nul·litat" de l’aplicació de l’article 155 de la Constitució.

tracking