SEGRE

Recullen signatures a favor de l'Escola Catalana i dels professors de la Seu

Entrega ahir de firmes de pares en suport al centre Albert Vives.

Entrega ahir de firmes de pares en suport al centre Albert Vives.C. SANS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Comissió de Suport a l’Escola Catalana de la Seu d’Urgell recull firmes, també a través d’internet, a favor de l’escola catalana i en defensa de la tasca dels vuit professors de tres centres de la capital de l’Alt Urgell cridats a declarar demà dimarts al Jutjat de Primera Instància i Instrucció d’aquesta ciutat acusats per incitar a l’odi per debatre l’1-O a les aules.

Estan citats el director i quatre mestres de la Escola Albert Vives, la directora i un docent del Pau Claris i la directora de l’escola La Salle. Un grup de pares i mares de l’Albert Vives van entregar a la direcció del centre un total de 180 firmes la setmana passada per donar suport als docents. D’altra banda, la campanya a favor de l’escola catalana ja supera les 20.900 firmes.

Actes de Nadal a Linyola En un altre ordre de coses, l’ajuntament de Linyola ha decidit aquest any suspendre bona part dels actes de Nadal programats al municipi per mostrar el seu rebuig a la repressió que l’Estat espanyol aplicant contra Catalunya i els seus dirigents. L’alcalde de la població, Àlex Mases, va explicar que aquesta decisió de suspendre la majoria dels actes de Nadal va sorgir casualment després d’una reunió entre els regidors d’ERC, PDeCAT i el Comitè de Defensa de la República de la mateixa localitat. El consistori tampoc encendrà els llums de Nadal als carrers de la localitat en senyal de protesta.

tracking