SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Un detingut sospitós de matar una nadó a Girona

L’home és company de pis de la mare de la petita, de 10 mesos || La víctima presenta signes d’haver estat violada

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort, en circumstàncies anòmales, d’un nadó de 10 mesos a Torroella de Montgrí, que presentava signes de violació. Els fets van succeir el dissabte 4 de novembre quan els Mossos van rebre l’avís del Centre d’Atenció Primària de Torroella de Montgrí informant que la mare i diversos familiars havien portat una nena d’uns 10 mesos que a l’arribar al centre de salut ja havia mort, segons van informar en un comunicat.

Quan els agents van arribar al CAP, els serveis mèdics ja havien confirmat la mort del nadó i van determinar que s’havia produït en circumstàncies anòmales. Van provar de reanimar-la diverses vegades amb injeccions d’adrenalina. Una vegada certificada la mort, els metges van trobar ferides als seus genitals, que demostrarien que hauria estat violada.

En relació amb aquesta investigació, els agents han detingut un home de 26 anys, de nacionalitat equatoriana i veí de Torroella de Montgrí. El detingut no té antecedents i passarà a disposició del jutge d’instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal d’Empordà, en les pròximes hores, investigat per un cas d’agressió sexual. L’home no era ni és parella de la mare, que té una altra filla.

Els Mossos d’Esquadra van registrar ahir a la tarda el domicili en el qual vivien mare i filla, al costat del detingut i una altra noia del Brasil, a la recerca de proves que puguin aclarir el cas. La finca està situada a la ronda dels Països Catalans de Torroella de Montgrí.

A judici un violador reincident i un acusat d’assassinat? Un tribunal popular jutjarà a partir de divendres el violador reincident Antonio García Carbonell i un altre acusat, Oriol Boyer, per assassinar acarnissadament una senyora a Cabanes el 27 de febrer del 2014.

tracking