SEGRE

ESNOTICIA

Albiol insta PSC i Cs a “caminar en la mateixa direcció” després del 21-D

Els plantejarà “propostes mínimes”, com ara no apostar per referèndums “legals ni il·legals” || Dante Pérez diu que serà “més útil al PP ateses les meues conviccions”

Albiol insta PSC i Cs a “caminar en la mateixa direcció” després del 21-D

Albiol insta PSC i Cs a “caminar en la mateixa direcció” després del 21-D

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El president del PP, Xavier García Albiol, va instar ahir a Gimenells el PSC i Cs que es comprometin a caminar “en la mateixa direcció” després del 21-D. Després de presentar la cap de llista per Lleida, Marisa Xandri, i el número dos, Dante Pérez, fins ara alcalde socialista de Gimenells, Albiol va detallar que la setmana que ve plantejarà als dos partits “unes propostes mínimes de tots els que defensem la Constitució i l’Estatut”. En concret, els demanarà que es comprometin a “no arribar a cap acord amb els independentistes, no apostar per referèndums legals ni il·legals i a treballar per portar el canvi la societat catalana”. “L’única possibilitat de vèncer el totalitarisme i aquells que volen trencar Catalunya de la resta d’Espanya és que els partits que, amb els seus matisos, defensem la democràcia i la convicencia, a partir del 21 anem de la mà per avançar cap a un govern alternatiu”, va remarcar, i va apostar perquè tornin a Catalunya les seus empresarials en comptes de Puigdemont o Junqueras. Albiol va elogiar el fitxatge de Dante Pérez (com a independent) i el mateix Pérez va dir que creu que serà “més útil al PP”, tenint en compte les seues “conviccions i trajectòria”, i va afegir que “després del pacte del PSC amb Unió, està clar quina serà l’estratègia dels socialistes passades les eleccions: pactar amb nacionalistes catalans”. Va insistir que no deixarà l’alcaldia i va vaticinar més dimissions en el grup socialista de Gimenells per “pressions dels veïns”.

Per la seua part, la ministra Dolors Montserrat va advocar per tornar la “normalitat democràtica” a Catalunya i la cap de llista del PP a Lleida, Marisa Xandri, va demanar el vot dels lleidatans per aconseguir els dos diputats i “sortir del pou en què ens han posat els independentistes”.

Dolors Montserrat, Dante Pérez, Xavier García Albiol i Marisa Xandri, seguits per manifestants i protegits per mossos.

Dolors Montserrat, Dante Pérez, Xavier García Albiol i Marisa Xandri, seguits per manifestants i protegits per mossos.LLEONARD DELSHAMS

tracking