SEGRE

ESNOTICIA

Pascal insisteix en una llista unitària al reunir-se amb Puigdemont a Brussel·les

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La coordinadora del PDeCAT, Marta Pascal, va insistir ahir a advocar per una llista unitària per a les eleccions del 21 de desembre després de reunir-se amb Carles Puigdemont a la capital belga. “President, no estàs sol. Algú més s’hi vol sumar? Encara hi som a temps!”, va assenyalar Pascal a Twitter després d’haver-se reunit amb Puigdemont i l’expresident i líder del PDeCAT, Artur Mas. Al missatge, poc després que des d’ERC rebutgés la idea de la llista unitària, Pascal va dir que havia vist Puigdemont “amb força, serenitat i determinació”.

Aquesta trobada es va produir sota “total discreció”, van dir fonts del PDeCAT, i en un lloc desconegut, com ho és també la residència a Bèlgica de Carles Puigdemont i els altres quatre exconsellers que segueixen al país. Carles Puigdemont és un dels majors actius electorals del partit, però ell és partidari d’encapçalar una llista única independentista, que podria articular-se a partir d’una agrupació d’electors que es va presentar ahir a Barcelona. No obstant, ERC va descartar ahir aquesta opció, i aposta per la seua pròpia llista de cara al 21-D.

El 86 per cent dels socis de l’Assemblea Nacional Catalana que van participar en la consulta sobre la possibilitat d’una llista unitària van avalar aquesta possibilitat, segons es va donar a conèixer ahir a la nit.

tracking