SEGRE

PARTITS

Arrimadas critica el "viratge" independentista de Colau i de l’ajuntament

Advoca per alternatives "clares, nítides i sense complexos" a l’independentisme

Arrimadas critica el

Arrimadas critica el "viratge" independentista de Colau i de l'ajuntamentEFE/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La líder de Ciutadans a Catalunya, Inés Arrimadas, ha criticat el "viratge" independentista de l’alcaldessa Ada Colau després de trencar el pacte de govern amb el PSC, encara que no l’ha sorprès, i ha manifestat la seua preocupació per la "inestabilitat" que pot donar-se a la capital catalana.

En declaracions a Antena 3, Arrimadas ha valorat així la decisió de la militància de Barcelona a Comú de trencar el pacte de govern que manté amb el PSC en el consistori barceloní pel suport dels socialistes catalans a l’aplicació de l’article 155 de la Constitució.

La també portaveu nacional de Ciudadanos ha assegurat que aquesta ruptura no "li ha sorprès gaire" ja que Colau "sempre ha estat al costat" dels independentistes, però ha criticat aquest "viratge" de l’Ajuntament de Barcelona i d’altres consistoris catalans cap a l’independentisme, que a més pot generar "inestabilitat".

Quant a les eleccions del 21D, Arrimadas ha advocat per alternatives "clares, nítides i sense complexos" a l’independentisme, una possibilitat que veu "molt a prop" d’aconseguir, i així s’ha compromès a impulsar-la "si es donen els números" després de la celebració dels comicis.

En aquest sentit, ha cridat a ser "responsable i generós", i s’ha adreçat, sobretot, al PSC i al seu líder, Miquel Iceta.

tracking