SEGRE

Marta Rovira viatja a Brussel·les per reunir-se amb Carles Puigdemont

ERC i PDeCAT preveuen acordar fórmules per garantir la unitat d’acció en les eleccions, malgrat presentar-se en llistes separades

La secretària general d'ERC, Marta Rovira.

Marta Rovira viatja a Brussel·les per reunir-se amb Carles PuigdemontEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La secretària general d’ERC i número dos de la llista per al 21D, Marta Rovira, ha viatjat aquest dimarts a Brussel·les per reunir-se amb el president de la Generalitat cessat, Carles Puigdemont, que liderarà la llista de Junts per Catalunya. ERC es presentarà amb una llista pròpia encapçalada pel vicepresident del Govern cessat, Oriol Junqueras (a la presó), i el PDeCAT amb una altra, amb el nom Junts per Catalunya i liderada per Puigdemont, però les dos formacions comparteixen l’objectiu independentista, pel que preveuen acordar fórmules per garantir la unitat d’acció -també amb la CUP- encara que vagin per separat als comicis.

En aquest context, Rovira ha viatjat juntament amb un equip d’ERC a Brussel·les per intercanviar punts de vista i comentar l’estratègia amb Puigdemont, segons ha avançat Nació Digital i han confirmat a Efe fonts d’ERC.

La trobada també servirà per transmetre el suport d’ERC tant a l’expresident català com als exconsellers que són a la capital belga: Clara Ponsatí, Toni Comín, Meritxell Serret i Lluís Puig.

En els últims dies, també han visitat a Puigdemont els exdiputats de la CUP Anna Gabriel i Benet Salellas, i el president i la coordinadora del PDeCAT, Artur Mas i Marta Pascal, respectivament.

tracking