SEGRE

Pascal visita als exconsellers del PDeCAT empresonats

Vol incorporar als exmembres del Govern del seu partit a la candidatura Junts per Catalunya

La coordinadora del PDeCAT, Marta Pascal

Pascal visita als exconsellers del PDeCAT empresonatsEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La coordinadora del PDeCAT, Marta Pascal, ha visitat aquest dimarts els exconsellers empresonats a Estremera i Alcalá Meco (Madrid) per transmetre’ls el seu suport i parlar de les llistes del 21D, ja que vol incorporar als exmembres del Govern del seu partit a la candidatura Junts per Catalunya.

Així, Pascal s’ha desplaçat a Madrid per reunir-se, d’una banda, amb els exconsellers del PDeCAT Jordi Turull, Josep Rull i Joaquim Forn a Estremera i, per l’altre, amb Meritxell Borràs a Alcalá Meco, segons ha avançat La Vanguardia i han confirmat a Efe fonts del partit.

La dirigent demòcrata també ha aprofitat les visites per transmetre la solidaritat del PDeCAT no només als membres de la seua formació, sinó també als exconsellers republicans: Oriol Junqueras, Raül Romeva, Carles Mundó i Dolors Bassa.

Marta Pascal i Carles Puigdemont estan conversant amb membres del partit i independents per configurar la candidatura de Junts per Catalunya, amb la voluntat de poder presentar gran part del projecte en el consell nacional del partit d'aquest dimecres a la tarda. No obstant això, encara tindran marge per acabar el treball fins divendres, quan expira el termini per presentar les llistes electorals.

tracking