SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Troben morts una anciana i el seu fill al seu habitatge de Badia del Vallès

Els agents dels Mossos d’Esquadra ahir buscant proves.

Els agents dels Mossos d’Esquadra ahir buscant proves.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort d’una dona de 96 anys i del seu fill, de 75, els cadàvers dels quals van ser trobats a l’interior d’un pis al municipi de Badia del Vallès.

Segons van informar fonts pròximes a la investigació, els agents van acudir a l’habitatge després de ser alertats pels veïns de l’edifici per la forta pudor que es desprenia de l’interior de l’immoble. La patrulla, que es va atansar fins al pis del carrer de Santander, va fer caure la porta de l’immoble davant l’absència de resposta. De moment les autoritats es mantenen a l’espera de l’autòpsia, que haurà de determinar les causes de les morts i en quin moment van ocórrer, a més de la confirmació oficial de la identitat dels dos morts.

A primera instància, no sembla que es tracti d’una mort violenta. Entre altres hipòtesis, els Mossos d’Esquadra investiguen si, com sostenen alguns dels veïns, l’anciana hauria mort per causes naturals, mentre que el seu fill, que tenia una gran dependència de la dona, s’hauria suïcidat després d’arribar a casa i trobar-hi la seua mare morta. Els agents del grup d’Homicidis es van desplaçar fins a l’habitatge al migdia per obtenir pistes que els puguin ajudar a aclarir els fets.

tracking