SEGRE

Rufián a Zoido: 'Vostès ens van moldre a cops, nosaltres els moldrem a vots'

"Tant de bo M.Rajoy acabi amb una d’aquestes", ha afirmat al Congrés el portaveu d’ERC ensenyant unes manilles

El portaveu adjunt d'ERC, Gabriel Rufián, aquest dimecres al Congrés.

Rufián a Zoido: 'Vostès ens van moldre a cops, nosaltres els moldrem a vots'EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El portaveu adjunt d’ERC, Gabriel Rufián, ha alertat aquest dimecres el ministre de l’Interior, Juan Ignacio Zoido, esgrimint unes manilles, que mentre la Policia i la Guàrdia Civil "els van moldre a pals" en el referèndum de l’1-O, els independentistes els moldran "a vots" el 21D.

Vestint una samarreta amb les fotografies dels antics membres del Govern empresonats i amb unes manilles a la mà, Rufián ha denunciat durant la sessió de control al Congrés que el Govern central ha fet de les presons el "malson" dels catalans, "malson" que tindrà la seua rèplica per a l’Executiu a les urnes en les eleccions de desembre. "Tant de bo M.Rajoy acabi amb una d’aquestes", ha reblat Rufián ensenyant de nou les manilles.

Zoido, que ha criticat Rufián per acudir al Congrés només per tenir el seu "minutet de glòria", li ha recordat que quan va arribar a la Cambra Baixa va prometre estar a Madrid només 18 mesos i tanmateix continua en el seu escó. "No se n’ha anat, potser no li ha funcionat la impressora per imprimir la seua renúncia", ha ironitzat el titular d’Interior, amb referència a la impressora que va exhibir en un altre ple del Congrés el portaveu d’ERC i amb la qual pretenia imprimir les paperetes del referèndum de l’1 d’octubre.

tracking