SEGRE

Puigdemont i exconsellers de la Generalitat compareixen davant del jutge belga

Han accedit al tribunal en automòbil a través del pàrquing de l’edifici

El Palau de Justícia de Brussel·les.

Puigdemont i exconsellers de la Generalitat compareixen davant del jutge belgaEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president de la Generalitat de Catalunya Carles Puigdemont i els quatre exconsellers que l'acompanyen a Bèlgica es troben ja al Palau de Justícia de Brussel·les, on tenien previst comparèixer davant del jutge a partir de les 14.00 hores (13.00 GMT).

Nombrosos mitjans de comunicació internacionals s’han desplaçat fins el lloc, un enorme edifici que pot veure’s des de diferents punts de la ciutat i que allotja la Cambra del Consell, tribunal de primera instància, on declararan els acusats.

La vista tindrà lloc a porta tancada en una sala de l’esmentat edifici, i les mesures de seguretat aplicades per la Policia, que ha establert un ampli perímetre d’accés al tribunal, impedeixen de veure l’entrada de la sala.

Puigdemont i els exconsellers van accedir al tribunal en automòbil i van penetrar en el pàrquing de l’edifici, des d’on es van dirigir a la sala on se celebrarà la vista, en la qual també són presents els advocats dels acusats i un intèrpret, ja que la instrucció es desenvolupa en neerlandès.

tracking