SEGRE

ESNOTICIA

Ciutadans demana posar fi a una “etapa negra econòmica, social i institucional”

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El número 2 de la llista de Ciutadans s a les eleccions del 21 de desembre, Carlos Carrizosa va assegurar ahir que les eleccions són l’oportunitat per canviar “un Govern separatista i tenir una presidenta que treballi per a tots els catalans”.

Creu que els comicis serviran per “acabar amb l’etapa negra econòmica, social i institucional”, en què considera que els independentistes han arrossegat Catalunya.

Per aquest motiu, Carrizosa va fer una crida a “acudir de forma massiva a votar qui els desplau tot el que està succeint a Cataluya”.

Així mateix, Ciutadans va sol·licitar la compareixença urgent del ministre d’Energia, Turisme i Agenda Digital, Álvaro Nadal, en la comissió del ram al Congrés dels Diputats perquè expliqui les “ciberamenaces” que ha detectat el Govern sobre les eleccions autonòmiques catalanes del proper 21 de desembre, així com les mesures adoptades pel seu departament “per garantir que aquestes se celebrin amb absoluta normalitat democràtica” en relació amb la suposada ingerència russa.

D’altra banda, la formació taronja vol saber si el Govern de Mariano Rajoy ja ha descomptat la jornada de vaga “política” que es va convocar a Catalunya el 3 d’octubre

passat

als funcionaris públics que la van secundar per protestar contra l’actuació policial per frenar el referèndum independentista celebrat dos dies abans.

tracking