SEGRE

Colau descarta acords de govern a Catalunya amb qui defensi la DUI o el 155

Es mostra convençuda que, sigui el que sigui el resultat de les eleccions catalanes, Catalunya a Comú "serà decisiva"

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau.

Colau descarta acords de govern a Catalunya amb qui defensi la DUI o el 155EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha descartat que Catalunya en Comú arribi a acords de govern tant "amb els qui continuïn defensant la via unilateral o donant suport a la deriva del 155 i la repressió" en la comunitat catalana després de les eleccions del 21D. En una entrevista en el programa Els Matins de TV3, Colau s’ha mostrat convençuda que, sigui el que sigui el resultat de les eleccions catalanes, Catalunya en Comú "serà decisiva".

Colau, que tanca la llista de Catalunya en Comú per Barcelona, que encapçala Xavier Domènech, ha admès que, de cara a les eleccions catalanes, "la situació de polarització perjudica els qui volem superar la política de blocs".

A més, ha considerat que Catalunya en Comú és una formació "jove" que per primera vegada es presenta a unes eleccions catalanes, per la qual cosa encara ha de treballar molt per explicar-se a tot el territori.

Ada Colau ha assenyalat que entre les fortaleses de Catalunya en Comú es troben "l’honestedat i la coherència" i que Domènech és "una persona de consens i de diàleg", mentre ha subratllat també que "queda molta campanya" i que en un mes "hi pot haver alguna sorpresa".

tracking